Salgs- og indkøbskoordinator med potentiale

4632 Bjæverskov

Virksomheden

FAUSOL A/S er en førende leverandør inden for salg og produktion af hus & have artikler. Sortimentet består bl.a. af frø, muld, gødning, bekæmpelsesmidler og relaterede haveartikler og sælges under de velkendte varemærker HORNUM, PRIMA, BONUS, Westland m.v.er en del af palletten. I alt ca. 2.000 skønne haveartikler.

Kunderne er havecentre, byggemarkeder og supermarkeder. Eksport er igangsat til de omkringliggende lande. Vi er et team på ca. 30 dedikerede medarbejdere.

Vi søger en ildsjæl til at indgå i den daglige modtagelse af vores ordrer, booking af transporter m.v. og derudover bistå med indkøbsopgaver samt en række interne og eksterne opgaver.

Dine kompetencer

Systemkendskab:
Du er superbruger af C5. Ordremodulet er du mester i, men du kan sagtens selvstændigt oprette og vedligeholde indkøb, varer og styklister og i det hele taget navigere rundt på et meget højt niveau.

Derudover er du en ørn til EDB. Specielt Excel er du rutineret i.

Opgaver:
Du er med i den daglige produktion af ordrer hvad enten de kommer fra kunder, EDI, web, tlf., fax, mail eller sælgere.

Med mere end 10.000 ordrer årligt er der travlt og du formår at håndtere og prioritere de mange bolde professionelt og med en høj grad af service og med et blik for mersalgsmuligheder. Og med et smil på læben.

Løbende indkøbsopgaver af de mange komponenter samt handelsvarer.

Udsendelse af kataloger, back-up til sælgere, uopfordret kontakt til kunderne, vedligeholdelse af flere databaser, økonomi-opgaver, interne serviceopgaver for bare at nævne nogle få.

Lidt om personen:
Din fremtræden er professionel og du kan udtrykke dig klart og velformuleret i skrift og tale.

Engelsk kundskaber i skrift og tale samt kendskab til tysk og/eller svensk.

Selv om du har et højt drive og arbejder meget selvstændigt med opgaverne er du samtidig en teamplayer. Du ved at firmaets valgte strategi skal følges trop og at du samtidig med dit input til fremtiden vil være en afholdt og loyal medarbejder.

Du har en del års erfaring inden for ordremodtagelse og booking af transporter.

Du kan håndtere mange informationer, da vi har mere end 2.000 varenumre.

Du er god til at tilegne dig ny viden og søger selvstændigt de informationer der gavner dit arbejde.

Endelig ved du at i en mindre virksomhed må man springe til når det gælder og bidrager gerne i opgaver i de andre afdelingers hverdag.

I foråret er der ekstra travlt og du formår i et hektisk kontormiljø med mange telefonopkald at være fleksibel og omstillingsparat, at give den en ekstra skalle, håndtere mange bolde i luften uden at miste overblikket og samtidig være en udadvendt og stabil ressource blandt medarbejderne på kontoret.

Ansøgning

Vi er en velfunderet virksomhed i fremdrift og med mange år på bagen, som glæder sig til at byde endnu en ildsjæl velkommen.

Kan du se dig selv som FAUSOL’s nye Salgs- og indkøbskoordinator, så send en motiveret ansøgning snarest muligt til Kim Faurbjerg, FAUSOL A/S, Industrivej 3A, 4632 Bjæverskov på email kfa@fausol.dk  og se mere på www.fausol.com.