Vandingsartikler

Funktionel nytænkning med flot design

Flopro er et komplet sortiment af vandingsartikler til haven. Alle Flopro produkter er udført af de bedste vejrbestandige materialer, hvor ergonomi og funktionalitet går hånd i hånd.

De mange forskellige komponenter har perfekt pasform og er alle kompatible med de mærker forbrugeren måske har i forvejen.

Flopro 3-delt kobling

Nemt, pænt, holdbart og med ergonomisk design

Allerede i butikken udskiller Flopro produkterne sig, med flot design og emballering. Den varme blå farve går igen og er kendetegnende for disse kvalitets havevandingsprodukter.

Der er gjort rigtig meget ud af design, men den endelige overbevisning, over at man holder et absolut kvalitetsprodukt i hånden, er ved den daglige oplevelse af koblinger der bare passer og funker, enhåndsgrebene, slanger der ikke knækker og ruller op som de skal. Lækkert!

Uanset om man blot har en terrasse, en minimal parcelhusgrund eller en større have med køkkenhave og drivhus, leverer Flopro komplette systemer og dele, der kan udvides med, til at dække ethvert behov.

Styring af vandmængde, faste vandingsintervaller og -arealer, er overskuelige og velfungerende funktioner med det brede Floprokoncept. Enten som del af en startpakke eller som senere udvidelse af det bestående.

Få del af det gode sortiment til din forretning

- det hele eller et udvalg af det blå og brede vandingssystem.

Med Flopro produkterne følger der også et flot udbud af POS og hyldesystemer.
Tag en snak med en af vores sælgere i dit område for lynhurtig levering af både varer og udstillingsmontre.

Du kan også kontakte os for besøg i vores store showroom i Tune, hvor du i ro og mag kan se, opleve og føle på de mange Flopro produkter.
Alle Flopro dele er kompatible med gængse eksisterende produkter på markedet.

FAUSOL er skandinavisk forhandler af Flopro produkterne.

Hos FAUSOL er vi lige så fleksible - prøv os!

Flopro salgopstilling