Historien bag HORNUM®

Det hele startede på Statens Forsøgsstation i den jyske by Hornum i starten af 60’erne.

Drømmen dengang var at skabe en supergødning som var nem at håndtere og skulle kunne bruges til de ­fleste vækstkulturer.

Formålet var at gøre det mere rentabelt for de danske drivhusgartnerier - et erhverv der ekspanderede voldsomt i 60-70’erne. Efter mange ihærdige forsøg og studier lykkedes det at isolere, udvinde og siden sammensætte den helt nøjagtige mængde NPK mikro- og makrostoffer, der gavnede rod, blad og knopskydning i de kulturer der var på mode i branchen dengang.

En forskning og proces der den dag i dag, danner basis for udviklingen af de mange faste og fl­ydende specialgødninger, som dækker Hornum sortimentet.

Op gennem de næste årtier blev HORNUM® Gødning udelukkende anvendt i professionel gartneriproduktion. Den oprindelige HORNUM® Gødning blev derefter langsomt men sikkert opdaget af havefolket, hvorefter et større produktionsapparat blev etableret for at imødekomme den store efterspørgsel af denne “supergødning” i Danmark og i udlandet.

Den originale HORNUM® Gødning anvendes den dag i dag, både af den professionelle og private sektor og er et af de mest sælgende gødningsbrands i Skandinavien.

Egen produktion

HORNUM® udvikler selv alle gødningsprodukter. Der er altid mange dele i processen der skal afprøves, før det endelige produkt overhovedet når butikkernes hylder. Den korrekte gødnings sammensætning skal forædles og bliver afprøvet i egne og uafhængigt eksterne prøvestationer, før det endelige produkt kan erklæres 100% egnet til den vækstkultur og funktion der er tilsigtet.

Dyrkningsvejledninger, afprøvninger og test af produktet indgår i udvikling og færdiggørelse af selve emballagen og det salgsmateriale der skal ledsage og promovere produktet.

HORNUM® produkterne er derfor unikke og meget konkurrencedygtige.

Kort sagt: Vi følger ethvert af vores produkter fra A til Z! Kun på den måde føler vi at kunne leve op til vores mission som producenter og passionerede haveelskere;

”at gøre vores slutbrugeres arbejde i haver og drivhuse spændende, sjovt og givtigt med de mest optimale resultater som belønning.”

HORNUM® - vi gør de bedste resultater mulige!

HORNUM® udstillinger og præsentationer

Med vores forbrugermagasin "HORNUM® i haven" kan man som forbruger få mange dejlige timer i haven og et varieret udbud af løsninger på havens opgaver.

Vi ved også at vejen til forbrugernes gunst ikke kommer af sig selv. Derfor har vi besluttet, at det skal være nemt for vores kunder at sælge HORNUM® produkter.

I butikkerne er spændende indretning, skiltemateriale og forbrugeroplysning en selvfølge.

Vi forsøger løbende at nytænke produkter ind i bæredygtige emballager eller være med til at udbrede trends hvad enten det drejer sig om biodiversitet eller økologi

Samtidig er det vigtigt, at vi er klar med lækre og inspirerende miljø- og produktfotos hvad enten du sælger i en fysisk butik eller via nettet. Løsningssalg med shop-in-shop eller hele reolsystemer med en sammensætning af farver og oplevelser skaber købelyst.

HORNUM Shop in Shop

Go all in! HORNUM® Shop in Shop er i dag et efterprøvet koncept, som har vist sig at være et godt salgstiltag for alle parter.

Synergieffekten viser et op til 70% øget salg af de fokuserede produkter. Og det er ikke tilfældigt - HORNUM® har et godt ry for gode og pålidelige produkter, og kvalitet som en selvfølge.

Shop in Shoppen, kan indrettes efter din butik, da der er mulighed for at levere den i 3 forskellige størrelser. Har du lavt eller højt til ”loftet”, hvor meget plads er der til rådighed, ved indgang, midt i butikken – alt lige præcis som du ønsker.

Ligeledes har vi muligheder med hjælp til bannere, skilte, brochurer med mere.

Kontakt vores salgskonsulent allerede i dag og få meget mere at vide..

HORNUM® portionsfrø

Vi er stolte af vores HORNUM® Portionsfrø – og mener det er verdens bedste frø – med den højeste spiringsprocent… HORNUM® frø er ubejdsede frø fra konventionel plantedyrkning uden anvendelse af genteknik.

Ligeledes et stort og bredt sortiment, der hvert år, bliver udvidet med spændende nyheder – både indenfor økologien og trenden ”Den vilde have”, som hjælper insekterne og sommerfuglene godt på vej.

Smukke, nye blomster sorter og spændende grøntsager finder også vej til butikkerne i den kommende sæson.

Poserne har som altid flotte billeder og en udførlig dyrkningsvejledning på bagsiden, så enhver kan få det bedste ud af hvert enkelt, lille frø. HORNUM®- vi får det til at gro!

Inderposen beskytter frøene mod fugt og solens skadelige UV-bestråling.

HORNUM® frøposer er et udvalg af de bedst sælgende sorter med et meget iøjnefaldende design.

Flotte fotos og informative ikoner på forsiden gør det nemt for kunderne at finde og vælge den rette sort og få smag for at prøve noget nyt.

De mest sælgende sorter er topprioriterede i de færdigpakkede displaykollektioner.

Vores salgskonsulenter er klar til at præsentere dig for årets store frøkatalog og de mange færdige kollektioner vi kan tilbyde.

Hvert display inkl. topskilt måler H: 222 x B: 118 x D: 33 cm.

Den fulde kollektion fylder 5 displays.

UV-safetybag

- sikrer kvalitet og længere holdbarhed.

Bi- og insektvenlig

- ekstra rig på nektar til vores nytte-insekter.

Nature to Nature

- naturens “egne” gødninger og “bekæmpelsesmidler”.

Økologiske frø

- godkendt af Landbrugsstyrelsen.

HORNUM® faste gødninger

HORNUM®’s gødninger er nogen af markedets bedste.  HORNUM’s gødninger er en del af det brede HORNUM® gødningssortiment. Gødningerne sælges både som normale kunstgødninger og organiske gødninger i flot og vejrbestandig emballage. Sæsonens nyhed er en økologisk gødning til hele haven med organisk, økologisk højkvalitetsnæring til alle havens planter. Derfor kan du gøde med god samvittighed, så både planter og miljø trives.

Gødningsspandende er både nemme at håndtere, stabelbare og praktiske i opbevaring med deres kvadratiske form. De er behandlet med en speciel coating, som gør dem vind- og vejrbestandige. Vores gødninger leveres også i større poser på op til 15 kg - perfekt til den store have - i hhv. organiske og ikke-organiske udgaver.

HORNUM® flydende specialgødninger

Gennem mange år, har HORNUM® stået bag udviklingen af specialgødninger til såvel gartneriet som til slutforbrugeren.

Kendetegnende for alle HORNUM® gødninger er, at de alle er udviklet og sammensat specifikt til den enkelte plante, frugt osv. Det er sammensætningen af NPK og mikrostofferne i den enkelte gødning, der afgør om planten får tilført netop de stoffer den har behov for, til vækst, farve, blomst- og frugtudvikling.

Mix dit eget indhold i vores salgsdisplays
Der er rig mulighed for at bestille det antal hyldecolli, i de varianter du ønsker samt et tomt display til produkterne. Vi færdigpakker displayet og leverer til døren, lige til at køre på plads.

Der kan være 5 hyldecolli på et ¼-palle modul. Vores salgskonsulenter kan også vejlede og anbefale indholdet i disse displays med de tilhørende topskilte.

HORNUM® - Vi gør det bare nemt!

Flydende specialgødninger fra HORNUM
HORNUM® Orkidé-produkter

HORNUM® orkidékoncept

HORNUM® Orkidé-konceptet omfatter afprøvede kvalitetsprodukter i salgsrigtige størrelser der dækker hele behovslisten for orkidédyrkning i private stuer og tropeanlæg.

Orkidéer er stadig den mest solgte og populære potteplante i Norden. HORNUM® har specialiseret sig i denne vækstkultur og fører et komplet program til den optimale dyrkning af orkidéer, alt fra krukker og vækstmedie til gødning og bladbalsam. 

For at gøre det ekstra nemt for dig og overskueligt for dine kunder, kan produkterne bestilles på et iøjnefaldende mix-display, med et bredt udvalg af alt det orkidéelskerne kan begære. Lige til at rulle ind i butikken, klar til salg!
Nemt, godt og smukt!

HORNUM® græsfrø - det bedste af det bedste!

HORNUM® græsfrø er i en klasse for sig. HORNUM®’s græsfrø indeholder nogle af markedets bedste græsfrø, der giver dig en stærk, sund og ikke mindst en flot, grøn plæne.

Pakkernes lækre og eksklusive design er et stærkt salgsparameter - Frøene findes i pakker á 1 og 2.5 kilo.

HORNUM® muldprodukter er lavet af den bedste tørv fra de svenske moser

Vores sphagnum, muld og jord er særdeles populære, og med et lækkert og eksklusivt design, flotte display-løsninger og god muldkvalitet, er du sikker på at få et stjerneprodukt lige ind i din butik. Med HORNUM®-brandet får du glade planter og glade kunder - en rigtig win-win situation!

Vi har alt - både til blomster, planter og specialjord til orkideer. Vores sortiment dækker adskillige størrelser og kvaliteter - fra små praktiske 5 liters poser til store 300 liters poser.

HORNUM® Belægningsrens - når det skal være HELT rent!

Uanset om det er fliser, mure, sokler, tage, swimmingpools eller bassiner - så er du sikker på, at belægningsrensen fra HORNUM® leverer et helt rent resultat - hver gang.

HORNUM® Belægningsrens få også som click-on hvor du blot tilslutter haveslangen - så doseres automatisk den rette mængde.

HORNUM® rengøring

Se alle HORNUM® produkter i konceptkataloget