Velkommen til PRIMA®

PRIMA® konceptet dækker i dag et bredt spektrum af kvalitetsprodukter.

Markedet for frø og haveartikler er under forandring. Der er en ny generation af forbrugere, som har mindre interesse for havearbejde end den forrige generation. Derfor gør vi også dyrkning af afgrøder attraktive for denne nye gruppe af forbrugere, ved simple og lette vejledninger og med Prima serien, også fokus på et mere smalt og overskueligt sortiment til en stærk prissætning.

Vi udvikler derfor løbende nye produkter og gør alt, for at udvikle nye sorter, fokusere på bæredygtige emballager samt at have et konstant fokus på miljøet.

PRIMA® serien består af et stærkt udvalg af flydende gødninger, muld, belægningsrens og hele 105 nydesignede portionsfrøposer med krydderurter, grøntsager og blomster.

PRIMA® konceptet er de rette råvarer kombineret med salgssikre og indbydende emballager i håndterbare størrelser og displays, der sammen med den gode prissætning, gør PRIMA® til det perfekte valg til alle vores kunder.

PRIMA® gødninger
PRIMA® frøportioner

PRIMA® frøportioner

Ifølge tidens trend, ønsker flere at dyrke deres egne krydderurter, grøntsager og blomster – i vindueskarmen, på terrassen, balkonen, i udestuen, drivhuset eller haven.

Prima frø-serien har de mest populære sorter, og med mange års erfaring – kan vi også garantere at frøene har en høj groeffekt og høj kvalitet, når de spirer og ender som en velsmagende krydderurt eller grøntsag – i en smuk buket på bordet eller som en farverig blomst i krukken.

Alle frøposer er med letforståelig dyrknings vejledning og beskrivelse. Vores serie består af 4 prisgrupper.

PRIMA® Villa Sport græsfrø

PRIMA® Villa Sport er en kvalitetsblanding af græssorter med fokus på value for money. PRIMA® Villa Sport leveres i færdige displays på paller eller i karton til butikshylder.

PRIMA® græsfrø
PRIMA® muld og dækbark

PRIMA® muld, jord og dækbark

PRIMA® har de helt rigtige løsninger til den hurtige omsætningshastighed.

Sortimentet består af de absolut mest udbredte jordtyper - alle til stærke priser.

PRIMA® gødningsprodukter

PRIMA® udskiller sig fra andre produkter, med flotte vejrbestandige spande med organiske gødninger samt de ligeledes handy 10-15 kg sække, gør PRIMA® til et oplagt valg.

PRIMA® gødninger
PRIMA® orkidéprodukter

PRIMA® Orkidékoncept

PRIMA® Orkidékoncept er et bredt og gennemtænkt sortiment af varer til kunderne. PRIMA® Orkidévarer er alle iøjnefaldende kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige udsalgspriser.

Kvartpalle displaysystemet gør det hurtigt, nemt og flot, at placere på strategiske salgsområder i butikken, hvilket gør det nemt for personalet og uimodståeligt for kunderne!

PRIMA® Click-on system

Monteres lynhurtigt på haveslangen og er klar til brug med det samme.

PRIMA® Belægningsrens click on