Om os

FAUSOL er i dag en af de førende grossister til ”havefolket” med gødning, blomster- og grøntsagsfrø, muld, græsfrø, vanding, redskaber og andet have tilbehør. HORNUM®, PRIMA®, NATURENS®, WESTLAND, BONUS® er nogle af vores varemærker og vi har i dag i nærheden af 2000 varenumre og er bredt præsenteret i de skandinaviske detail butikker. Fausol har eksisteret siden 1969 og er en dansk familie ejet virksomhed.

Vi er aktive i Danmark, Norge, Sverige, Finland og er i gang med at udvide markedet til andre spændende markeder.

Målet er at udvikle og sælge kvalitetsprodukter, som kan gøre en positiv forskel i kundernes haver, terrasser, altaner og drivhuse, og høj kvalitet har altid været højt prioriteret.

Vi har altid fokus på vores kunders behov og en flad organisationsstruktur gør, at vi handler hurtigt på nye tendenser og da vi i dag også har egen produktion, udvikler vi nye produkter kontinuerligt og har konstant fokus på høj kvalitet og ikke mindst økologi og bæredygtighed.

Vi er i dag 40 engagerede medarbejdere og har hovedkontor og lager i Bjæverskov, ca. 40 min. fra Københavns centrum.

FAUSOL Showroom - HORNUM

Vision

At være den mest troværdige og innovative samarbejdspartner inden for handel med haveartikler og gennem seriøst og konstruktivt samarbejde med væsentlige aktører på udvalgte markeder, at få en solid og bæredygtig markedsandel over hele året.

Værdier

Effektiv kommunikation, Troværdighed, loyalitet, fleksibilitet, service, bredt sortiment, eksklusive produkter, fokus på høj kvalitet, viden og partnerskab, hurtig og effektiv logistik.