Velkommen til Naturens® grønne koncept

Naturens® produkter er stilet til kunder indenfor byggemarkeder med hus og have afdeling.

Her vil vi fortælle om vores mange spændende og primært danskproducerede varer til hus- og havefolket.

Naturens® varer spænder vidt, fra organiske og mineralske gødninger i fast og flydende form til frø til have og plæne.

Vi udvider løbende vores sortiment, og ønsker du at følge med udviklingen, er det en god idé at tage en snak med en af vores sælgere og tilmelde dig vores nyhedsmails.

Naturens produkter

Gødninger i foliesække

Den robuste og genanvendelige foliekvalitet gør disse sække nemme at håndtere og at stable. Det genkendelige Naturens® design gør dem iøjnefaldende og absolut attraktive at have i butikken.

Gødningskoncentrat

Naturens® flydende Plante- & væksthusgødning er udviklet til alle slags planter ude som inde. De drøje koncentrater opløses i vand.

Det universelle brugsområde sikrer at forbrugeren kan bruge samme opløsning uanset om det er til sine grønne eller blomstrende stueplanter, eller til drivhusplanter, urter og grøntsager og endda til rosenbedet.

Portionsfrø

Naturens® brede sortiment af populære og godt sælgende sorter strækker sig fra økologiske urter og grøntsager til smukke samt insektvenlige blomster og blomsterblandinger.

Det brede udvalg og de store kvadratiske poser med deres farvestrålende blikfang, gør dem sammen med de fem prisgruppeinddelinger, yderst letsælgende.

Vælger man desuden at få dem leveret i det roterbare display, får man stort salg på minimalt areal.